РЕГИОНАЛНА музичка звезда Александра Радовић данас је објавила нову песму „Где ћеш ову ноћ“, са жељом да публици приреди право новогодишње изненађење.

Прочитајте још: Напустио "Легенде", али неуморно ради на својој соло каријери: Нова песма Ивана Милинковића, у духу српске традиције (ВИДЕО)

- Одлучила сам да публици поклоним нову песму у сусрет Новој години, у атмосфери надолазеће празничне еуфорије. „Где ћеш ову ноћ“ је једна од песама која ће се наћи на мом новом албуму, чији се излазак очекује на самом почетку 2020. године.


Мој тим и ја дуго и предано смо радили на песмама, као и на спотовима које ћемо ускоро представити. Празници ме посебно инспиришу, и признајем, била сам помало нестрпљива да вам откријем део свега онога што спремамо за годину пред нама! – каже Александра Радовић за "Novosti Online".

Након великог успеха албума „Царство“, са кога су се издвојили хитови „Бескрајно“, „Царство туге“, „Живео крај“, публика са нестрпљењем очекује нове песме. Поред Александриних актуелних синглова „Не волим те“ и „Љубави моја“, уз које сада долази и „Где ћеш ову ноћ“, на албуму ће се наћи још шест нових песама.


Музику и текст песме „Где ћеш ову ноћ“ потписује чувена Александра Милутиновић, а аранжман продуцент Махир Сарихоџић, са којим је Александра сарађивала и на претходном албуму. Спот је снимљен у сарадњи са продукцијом „НН Медиа“.