Није готово док дебели не отпева: Балашевић одржао концерт у Загребу

Novosti Online

петак, 27. 12. 2019. у 14:02

Није готово док дебели не отпева: Балашевић одржао концерт у Загребу

Фото: Youtube screenshot

Одлична атмосфера владала је синоћ у загребачкој Арени
Српски кантаутор Ђорђе Балашевић одржао је синоћ концерт у загребачкој Арени, а како преносе хрватски медији, публика је била добро расположена и заједно са њим певала готово све песме.

Ово му је већ други концерт у Хрватској, а претходни је одржао у Осјеку. Концерт је у Загребу отворио песмом Словенска, а врло брзо обратио се и публици.

Прочитајте још: Нова песма после дуге паузе: Лукијан Ивановић обрадовао публику синглом “Недостајеш” (ВИДЕО)

"А где сте ви? Имао сам неку ситуацију, рецимо, како би Американци то рекли, и било је за мене мало ненадано, морао сам да смилсим оне 'last words'. Мало ме изненадило, нисам очекивао, ја сам мајстор импровизације и гледао сам све људе у белом и размишљао шта да кажем и знао сам шта да кажем: 'Добро вече, Загребе", казао је 66-годишњи Балашевић, преноси „Index“.

"Није готово док дебели не отпева шта има. Па, добро вече, Загребе, још једном. Иначе су за време Божића традиционални снег, Бог и добри људи. Снега нема, добрих људи исто недостаје, али се надам да је Слављеник с нама као што је иначе био", рекао је те одмах зарадио овације.

Затим је наставио да ређа своје хитове уз анегдоте којима је по обичају насмејавао расположену публику која је и певала с њим.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)