Жељко Шашић је жестоко испрозивао Ацу Лукаса због фотографије са белим прахом која је већ данима хит на друштвеним мрежама


И док Лукас тврди да се на сточићу испред њега налази кесица шећера, његов љути ривал убеђен је да то није истина.

- Мислим да је свима јасно шта је то поред њега. Какав црни шећер и ванилице?! Као мали сам обожавао те колачиће са прах шећером. Међутим, то што је поред Лукаса на тацни ми уопште не делује слатко. Мене, иначе, шећер 'диже', а видим да Ацу тај његов спушта, чим је он прилегао - каже Шашић за Информер и додаје да никада није пробао дрогу:

- Имао сам прилику да пробам све и свашта, али ме то није занимало. Не дрогирам се, немам никакав порок, а за Нову годину ћу наздравити чашом алкохола.

Након што је пре неколико дана фотографија Лукаса са белим прахом преплавила друштвене мреже, фолкер се огласио и за наш лист рекао:

- Фотографија је настала давно, из зезања са другарима. Каква дрога, то је шећер! Ми смо се за***авали, а неко је сада то злоупотребио, из не знам ког разлога. Зар мислите да бих ја, после свега што сам урадио у животу, дозволио себи овако нешто? Ни кад сам то радио није било могуће да исплива нека оваква фотографија, а не сад. Боли ме уво, немам за шта да се правдам.