Још једна неистина у мору оних које пливају по српским порталима угледала је светлост дана. Вест да се Јелисавета Орашанин и Милош Теодосић разводе заснована на неименованим изворима "блиским пару" и потпуно је другачија од стварности. О томе је била принуђена да сведочи и глумица, која се тренутно налази у Београду.

- Све је то измишљотина - одговорила је кратком поруком Јелисавета, а преноси "Србија данас".

То што Милош као кошаркаш има обавезе у Италији и по Европи и што Јелисавета, као глумица, има обавезе у Србији неко тумачи да "не проводе довољно времена заједно, па да је самим тим и њихов брак у кризи, као и да се свађају до изнемоглости... ". Али није свачије тумачење за медије, није свачије мишљење на основу слике за јавност, није свачији став за осуду, као што није свачија реч за истину.

Међутим, свако ко је близак овом пару зна да су њих двоје ковачи своје среће и љубави коју живе, да имају своје планове, амбиције и договоре и да су веома брижни родитељи ћерки Петри. Свако ко зна колико је Јелисавета луда за Милошем, или он за њом, сигурно му је непријатно док чита лажи о њиховом односу.