Како су недавно пренели сви домаћи медији, певачица Славица Ћуктераш се пре нешто више од месец дана наводно развела од голмана Владе Аврамова, а како се наводи, наводно је убрзо након тога почела да се виђа са некадашњим дечком, музичким продуцентом Жиком Јакшићем.

Они су, према писању “Ало”-а, неколико пута виђени заједно, али до помирења ипак још није дошло.

– Жика и Славица су дуго били у вези и увек су се супер слагали. После раскида су остали у супер односима и увек су једно у другом имали пријатеља. Нису се дуго чули јер су после растанка нашли друге партнере. Жика се развео пре две године и од тада у јавности није био са другим девојкама, а када је од пријатеља чуо да је Славица ставила тачку на брак са Владимиром, пожелео је да је чује. Набавио је њен број преко пријатеља и када ју је позвао, она се веома обрадовала. Разговарали су као да није прошло готово десет година од њиховог раскида и договорили су се да попију кафу када Славица буде била у Београду – открива извор за поменути лист и додаје да су први пут на кафи били више од три сата.

– Када су се видели, нису знали одакле да почну са причом. Славица је била веома узбуђена што се видела са њим насамо и што је могла да му каже шта се десило са њом и Владимиром. Свом пријатељу се поверила и рекла му да јој је било много лепо са Жиком, али да су они само пријатељи и да ће тако за сада и остати јер нема намеру да се упушта у љубавну везу. Ни под разно не жели да њихо ва ћеркица трпи и осети развод, а камоли да упознаје маминог новог дечка. Малена Викторија живи са Славицом и било би веома рано да упознаје нове људе. Оно што је добро јесте да је Славичина ћерка навикла на раздвојеност родитеља и није јој тешко што тате нема. Славица је свакодневно у контакту са Владом због наследнице и све је како треба – рекао је извор овог листа и објаснио да музички продуцент има стрпљења са Славицом и да жели да њихово пријатељство не буде превише форсирано.