Цела породица је умешана у велику превару: Љубавница Халида Муслимовића открила нове детаље

Novosti online

15. 12. 2019. у 19:13

Цела породица је умешана у велику превару: Љубавница Халида Муслимовића открила нове детаље

Фото: Принтскрин Јутјуб

Халид Муслимовић и његова бивша љубавница Соња Башић виђају се само на суду, а сада је она открила нове детаље
Халид Муслимовић и његова бивша љубавница Соња Башић виђају се само на суду, а сада је она открила нове детаље.

Соња се налати у Аустралији, а испричала је како је почела њена веза са Халидом, али и још информација.

"Кад сам почела са Халидом, то је било 2015. године, дошао је у Аустралију да одржи концерт, упознали смо се и веза је почела. Дошла сам 2016. године за Босну, он ме одвео код адвоката и он ми је тада испричао да је Халид могао да изгуби хотел, све",  рекла је она и додала:

"Физички напад се догодио прошле године јер сам ја тражила крај. И то имам евиденцију јер сам сваког дана тражила да решимо дуг према мени јер ја не желим везу. То је човек који је 500.000 евра дуга ставио на ћерку. Три дана пре суда сам била у Бањалуци, имамо заједничког пријатеља, ја сам читала поруке да се ја не појавим на суду, да се повучем. Сад сам наркодилер, сутра ћу бити ку*ветина за паре, то је доказ једног човека како блати жену, ем ме истукао, ем ме преварио за стотину хиљада евра."

На крају, Соња је открила умешаност целе Халидове породице у превару коју је доживела.

"Тачно сад видим да је читава породица умешана у то шта овај човек ради, то је велика превара", истакла је она у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

Dana

16.12.2019. 00:50

Sta reci osim da si bila slepa od ljubavi,a on (nekada moj omiljeni pevac)je imao u glavi samo profit. Koliko se secam oduvek je pucao na lovu(prva supruga mu je bila cerka bogatog zlatara) potrudi se da isteras pravdu .sram ga bilo_prodavao se za saku dolara !!!