ЈАВНЕ личности које су ових дана на удару због навода на друштвеним мрежама да се налазе на платном списку "Пошта Србије" и да примају велике месечне износе, једна по једна демантују да имају било какву везу са том причом. После старлете Тијане Ајфон и певача Жељка Самарџића, причу да добијају плату од "Поште" за "Новости" су демантовали фолкерка Јелена Броћић, као и композитор, текстописац и продуцент Марко Кон.

- Нисам на платном списку "Поште", нити било које државне или јавне установе у овој земљи - децидирано ће Броћићева за наш лист. - У шоку сам, стварно немам никакве везе са овим што се пише. Не могу да верујем. Једва чекам да се неко огласи и да каже - ови људи су на списку, а ови нису.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Постигнут договор Владе и радника Поште

Јелену је о овоме обавестила њена другарица која ради у пошти.

- Она, наравно, зна да ја нисам у "пошти" - насмејала се фолкерка. - Кад сам сазнала, почеле су и колеге да ми јављају. Све се брзо проширило на друштвеним мрежама - "Фејсбук", "Инстаграм". Не знам откуд ја на првом месту.

Што се Јелене тиче, неће се, са правне стране, све на овоме завршити.

- Ја сам већ урадила све што је потребно да се заштитим. Надам се да ће врло брзо да се установи о чему се овде ради.

Жељко Самарџић Фото В. Данилов,Тијана Ајфон фото АТА,Бранко Коцкица Фото П. Митић

Реакција Марка Кона на позив "Новости" била је кратка:

- Немам о томе шта да причам. Ја сам преко своје адвокатске канцеларије упутио опомену порталу који је то први објавио. Они су то уважили, скинули вест, извинили се и објавили деманти. На томе је, што се мене тиче, све завршено.

Покушали смо да чујемо и реакцију Бранка Милићевића Коцкице, чије име се такође помиње у том контексту, али се он, до закључења овог броја, није јављао на наше позиве.

Марко Кон. фото АТА