Ово је прва Нова година коју ћу провести без мајке: Јелена Карлеуша окитила јелку и послала емотивну поруку

Novosti online

12. 12. 2019. у 20:36

Ово је прва Нова година коју ћу провести без мајке: Јелена Карлеуша окитила јелку и послала емотивну поруку

Instagram

На свом Инстаграм профилу окачила и како изгледа унутрашњост њеног дома - двориште, али и сама кућа у потпуности су украшени лампицама
Ових дана друштвене мреже, а пре свега Инстаграм, "горе" од фотографија окићених јелки и лампиона. Наравно, познате личност предњаче када је реч о објављивању оваквог садржаја, а тренду се придружила и наша певачица Јелена Карлеуша.

На свом Инстаграм профилу окачила и како изгледа унутрашњост њеног дома - двориште, али и сама кућа у потпуности су украшени лампицама, а ту су и предивне фигуре ирваса, Снешка Белића и неизбежног Деда Мраза.

Ипак, важније од свега била је тема овогодишњег украшавања, а певачица је испод видеа написала да је била инспирисана анђелима, тачније својим анђелом...

За разлику од многих, она је ове године имала специјалну посвету и јаку емотивну поруку...

“Ове године тема ми је била АНЂЕО... Ово је прва Нова година коју ћу провести без моје мајке. Она је сада мој анђео и ово је посвета њој... За мог али и за све наше анђеле који нас гледају и штите од зла...” - написала је Јелена.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

dragoljub

12.12.2019. 21:28

I ja cu provesti praznike bez majke, moze li jedan opsiran tekst i o tome. I moja Majka je bila divna majka. Jedino ako nije smetnja sto nemam toliko ukrasa.

Милојица

13.12.2019. 16:05

У мом крају мајка се жали мало дригачије,....

Muki

15.12.2019. 01:54

Ma ozalila si je.......... citavih mesec dana.Stvarno si preemotivna, nemam reci.