Делимо улазнице за Магични шоу

Novosti online

12. 12. 2019. у 13:27

Делимо улазнице за Магични шоу

Игор Трифунов / Фото В. Данилов

Породични спектакл „Сви за магију, магија за све“ поново је на програму у Комбанк дворани у суботу 14. децембра. Двоје најбржих читалаца добиће по две карте за представу од 15 сати.

После седмомесечне паузе, породични спектакл „Сви за магију, магија за све“ поново у Комбанк дворани 14. децембра и то у два термина: 15 и 18 сати. Двоје најбржих читалаца добиће по две карте за представу од 15 сати.

Дупли шоу за целу породицу у једном дану приредиће Игор Трифунов и његова магична дружина.

Публика ће видети и доживети најбоље илузије које ће мајстори свог заната заједно извести на Великој сцени. Пред очима посетилаца дешаваће се права чуда: стварања голубова, нестајање асистенткиње, хаљине које мењају боју, левитације, телепортације...А замислите и ово, бели зец из шешира се претвара у човека и изводи трикове уз помоћ своје чаробне шаргарепе.

Наравно, новогодишња чаролија не би била потпуна без Деда Мраза. И зато погледајте како ће Игорова магична дружина створити овог омиљеног дечиијег јунака усред Комбанк Дворане.

Светски признати мађионичар Игор Трифунов уочи спектакла у Комбанк Дворани поручује: "На светском првенству мађионичара, одржаном у Италији 2015. године, освојио сам 4.место. Након тог великог успеха почиње моја светска каријера, радио сам на разним сценама широм света, раме уз раме са најбољим и најпознатијим мађионичарима наше планете. Сада се с тим новим искуством враћам у Србију да поделим нове магичне доживљаје са нашом публиком."

У представи поред Игора Трифунова учестују: Ана Димитријевић- асистенткиња без које се не може, Марко Марковић у улози Зеца, господина из шешира и Деда Мраз лично. Публику ће зачудити, насмејати и одушевити виртуозност извођача, а деца из публике имаће прилику да постану мали мађионичари. Ова весела дружина повешће публику у свет праве магије. Сви за магију, магија за све!


КАКО ДО УЛАЗНИЦА

Двоје најбржих читалаца који пошаљу и-мејл на адресу internet@novosti.rs добиће по две улазнице за представу у суботу у 15 часова. Награђени ће улазнице моћи да подигну пре почетка представе на благајни Комбанк дворане.

Добитници су:

1. Александра Перић

2. Марко Рашић

(ПР)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације