Мирославу Илићу позлило је у уторак увече након што је одржао солистички концерт у Сава центру. Славуј из Мрчајеваца није се добро осећао када је сишао с бине и почео је да се гуши.

- У тренутку је пребледео и пожалио се да му је лоше. Деловало је као да ће се срушити, али срећом, један дечко из организације је притрчао и донео му воду. Мирослав се мало освежио, а потом су га сместили на столицу у бекстејџу, где га је чекала супруга Гордана. Она се баш уплашила кад га је видела таквог. Међутим, у року од десет минута Мирославу је било боље, дошао је себи. Рекао је да му није ништа, да се само префорсирао и да је било загушљиво јер је дворана била препуна и било је баш топло - каже извор који се затекао на концерту. Према његовим речима, Илић је пред крај концерта осећао слабост и напетост, али је успео да одржи наступ до краја као прави професионалац.

- Приметило се да нешто није у реду. Ово му се иначе први пут десило, јер човек иначе пуца од здравља. Никада се није пожалио на неке болове или слично. Његови ближњи су се уплашили, али срећом, на крају није било разлога за страх - каже извор.

Мирослав није одговарао на позиве.

(Курир/Ало)