Мирославу Илићу позлило: Сишао са бине и почео да се гуши

Novosti online

11. 12. 2019. у 22:31

Мирославу Илићу позлило: Сишао са бине и почео да се гуши
Мирославу Илићу позлило је у уторак увече након што је одржао солистички концерт у Сава центру
Мирославу Илићу позлило је у уторак увече након што је одржао солистички концерт у Сава центру. Славуј из Мрчајеваца није се добро осећао када је сишао с бине и почео је да се гуши.

- У тренутку је пребледео и пожалио се да му је лоше. Деловало је као да ће се срушити, али срећом, један дечко из организације је притрчао и донео му воду. Мирослав се мало освежио, а потом су га сместили на столицу у бекстејџу, где га је чекала супруга Гордана. Она се баш уплашила кад га је видела таквог. Међутим, у року од десет минута Мирославу је било боље, дошао је себи. Рекао је да му није ништа, да се само префорсирао и да је било загушљиво јер је дворана била препуна и било је баш топло - каже извор који се затекао на концерту. Према његовим речима, Илић је пред крај концерта осећао слабост и напетост, али је успео да одржи наступ до краја као прави професионалац.

- Приметило се да нешто није у реду. Ово му се иначе први пут десило, јер човек иначе пуца од здравља. Никада се није пожалио на неке болове или слично. Његови ближњи су се уплашили, али срећом, на крају није било разлога за страх - каже извор.

Мирослав није одговарао на позиве.

(Курир/Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

a smestili su ga u "bekstejdzu"?

12.12.2019. 06:36

A to ti je odmah iza "forstejdza",pa malo ulevo.Miroslavu i Srpskom jeziku,od srca sve najbolje!A ova vest je odjeknula u mom "living room",koji je tu,odmah do dnevnog boravka,pa uz motkicu,vertikalno do sofite...

Hipoksija

12.12.2019. 08:50

Nismo ni svesni zagadjenog vazduha koji se ne vidi ali je tihi ubica. Juče sam to osetila nakon obavljanja poslova u Beogradu zbog kojih sam po hladnoci i smogu pesacila u ranim jutarnjim casovima. Zagadjen vazduh ipak je imao miris narocito ulici Narodnog fronta gde sam osetila neugodan smrad dima iz dimnjaka koji se oseti pri izgaranju uglja. Sa tim sam povezala bolove i stezanje u grudima i pad misicnog tonusa. Disala sam kao riba na vodi. Veoma zastrasujuce iskustvo je i ovo Ilicevo.

Njegovo iskustvo je zbog jela i pića

15.12.2019. 14:59

@Hipoksija - Ugradiće mu nekoliko stentova, i biće kao nov...