Водитељка Сања Маринковић недавно је збунила и шокирала све гледаоце емисије “Амиџи шоу” када је гостовала код водитеља Огњена Амиџића са којим је причала о “потенцијалном разводу”. А након Сањине неодређене изјаве, данас сви медији бруе о томе.

Наиме, водитељка није конкретно споменула растанак, али јесте изненадила и водитеља и госте у студију оним што је рекла.

– Теме које се тичу љубави су изузетно осетљиве. Могу само да кажем да, као и већина нас пред Нову годину правим спискове, а на том списку су ми жеље везане за посао, мајчинство, здравље и наравно жеље за љубав. Желим да у 2020. години будем највољенија жена, од јутра до вечери, е сад да ли ће то бити у браку или не, то ћу да размислим – рекла је Сања и наставила:

– Уопште није компликовано, ја сам једна од оних жена која верује да постоји више великих љубави и да није гаранција да ће велика љубав да заврши браком за цео живот. Ја кад сам се венчавала, то није била нека моја мера среће, јер смо се ми венчали кад је Страхиња имао четири године и нисам ни тада тражила гаранције колико ће то да траје. Рекла сам да желим да будем највољенија жена у 2020. години, а да ли ће то бити у браку или неће, размислићу – поновила је она, а затим и дала мало конкретнији одговор:

– Нисам се развела, време ће показати.

Иначе, Сања је недавно за магазин “Сторy” открила своје виђење брака.

– Нисам од оних размажених или незадовољних жена које очекују да им мушкарац угађа и погађа списак жеља и захтева, али јесам спремна да, ма колико имала страх од новог почетка, једног дана схватим да немам више времена ни жеље да следим заповести брачног завета. Радије ћу остати у браку зато што некога волим, а не зато што се бојим да одем. Да ли ће љубав победити страх од одласка време ће показати.