Није знала ко је он када га је упознала, мирна и повучена, не воли да се експонира: Ово је Тања Гуровић

Novosti online

11. 12. 2019. у 12:16

Није знала ко је он када га је упознала, мирна и повучена, не воли да се експонира: Ово је Тања Гуровић
Када су се упознали на црногорском приморју, она је већ имала један брак иза себе, а у коме је родила сина Душана
Вест да је прослављени кошаркашки репрезентативац Милан Гуровић претукао жену и ћерку одјекнула је попут бомбе.

Тања Гуровић је у браку са Миланом већ 20 година. Када су се упознали на црногорском приморју, она је већ имала један брак иза себе, а у коме је родила сина Душана. Мало ко зна како је заправо њихова љубав почела.

- Милан је био у Будви са својим друштвом. Тада му је за око запала лепа Тања. Она је била са другарицама. Оно што је бившег кошаркаша оставило у чуду је чињеница да Тања није имала појма ко је он - рекао нам је извор близак брачном пару. - Тања се плашила нове љубави, али је врло брзо схватила да не може без њега. Бринула се како ће Милан прихватити њеног сина Душана. На њену велику срећу, кошаркаш га је прихватио као своје дете.


- Душан је имао пет година кад смо се ми упознали. У Србији је то још увек табу тему, као са женом си која има туђе дете. То није туђе дете, то је мој син, без обзира што му нисам биолошки отац. Он од пете године живи са нама, а сада има 22. Одувек га доживљавам га као своје дете. Поред Душана имамо још троје деце - рекао је Гуровић у једном интервјуу о сину кога је његова супруга Тања добила из првог брака.

Тања је иначе са Косова, њена продица живи надомак Лепосавића и тамо је Гуровић био радо виђен гост. Госпођа Гуровић је увек волела да води миран и повучен живот, далеко од очију јавности.Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (8)

DzSvetac

11.12.2019. 14:37

Bog jedino zna šta je bilo i ko je kriv , sve ovo drugo je rekla kazala ...jedino što mi je krivo ,kako je sebi dopustio da ga bes zaslepi i da udari dete !!! Pretpostavljam da bi sada i on sam sebi odgrizao tu ruku .

B.

11.12.2019. 17:03

@DzSvetac - To je dvostruki moral! Ako ga uopšte ima. Ili je selektivan kada nam je "krivo" samo zbog onoga koga smatramo "nevinom zrtvom" a ne i zbog povredjivanja zrtve koju i ne pominjemo. Prebacivati Bogu odgovornost da jedino on zna ko je kriv, a svoje moralno sudjenje zasnivati na predrasudi je problematicno. Zasto neko polazi u svom rasudjivanju od toga da treba zaliti samo onu zrtvu koju taj neko dozivljava kao "nevinu"? Smemo li zaliti i onoga koji je sebi dozvolio da povredi obe zrtve svoga besa?

Дејан

11.12.2019. 16:01

Где су нестала мушка права? Зашто се цео свет залаже само за права жена и деце? У раније време кад се знало ко је газда и домаћин у кући, оваквих ствари није било, а данас је жени и деци сувише дозвољено и мушкарац мора кад-тад да „пукне”. Уосталом, добро је познато какве жене јуре кошаркаше и фудбалере. Породична жена неће мушкарца који ће стално бити одсутан, на путовању, на утакмицама, о коме ће морати стално да брине да га неко на тим утакмицама не осакати итд. Јасно је шта је био мамац.

Marko

11.12.2019. 23:53

@Дејан - Žena do pre 100 godina nije mogla da se školuje, da raspolaže imovinom, da glasa, da bira sa kim ce ziveti... za nju su birali otac, brat, pa naposletku sin. I sada nakon sto godina borbe za elementarna prava nađe se neki iskompleksirani. Alal ti vera, ako si ugrožen, osnuj nevladinu organizaciju.

sandra

11.12.2019. 17:10

Gurović da je nekoga pretukao, ne verujem da bi ga i bilo. Ali ono što sigurno znam, jeste da se Tanja izobličila od plastike, sećam se kako je nekad izgledala, kao da je druga osoba u pitanju. Dokonost je ozbiljna boljka.