Вест да је прослављени кошаркашки репрезентативац Милан Гуровић претукао жену и ћерку одјекнула је попут бомбе.

Тања Гуровић је у браку са Миланом већ 20 година. Када су се упознали на црногорском приморју, она је већ имала један брак иза себе, а у коме је родила сина Душана. Мало ко зна како је заправо њихова љубав почела.

- Милан је био у Будви са својим друштвом. Тада му је за око запала лепа Тања. Она је била са другарицама. Оно што је бившег кошаркаша оставило у чуду је чињеница да Тања није имала појма ко је он - рекао нам је извор близак брачном пару. - Тања се плашила нове љубави, али је врло брзо схватила да не може без њега. Бринула се како ће Милан прихватити њеног сина Душана. На њену велику срећу, кошаркаш га је прихватио као своје дете.


- Душан је имао пет година кад смо се ми упознали. У Србији је то још увек табу тему, као са женом си која има туђе дете. То није туђе дете, то је мој син, без обзира што му нисам биолошки отац. Он од пете године живи са нама, а сада има 22. Одувек га доживљавам га као своје дете. Поред Душана имамо још троје деце - рекао је Гуровић у једном интервјуу о сину кога је његова супруга Тања добила из првог брака.

Тања је иначе са Косова, њена продица живи надомак Лепосавића и тамо је Гуровић био радо виђен гост. Госпођа Гуровић је увек волела да води миран и повучен живот, далеко од очију јавности.