Настављено суђење певачу Халиду Муслимовићу за напад на бившу партнерку

Novosti Online / Б. С.

10. 12. 2019. у 13:17

Настављено суђење певачу Халиду Муслимовићу за напад на бившу партнерку

Халид Муслимовић Фото Д. Мишић

У Основном суду Бањалука данас је настављено суђење певачу Халиду Муслимовићу због напада на бившу партнерку Соњу Башић из јула прошле године
У Основном суду Бањалука данас је настављено суђење певачу Халиду Муслимовићу због напада на бившу партнерку Соњу Башић из јула прошле године.


Вештак и специјалиста судске медицине Милан Срдић данас је на рочишту описао повреде које су Башићевој нанесене критичне вечери.


Навео је да се радило о лакшим телесним повредама, те прецизирао да је ударена шаком у вилицу, а на рамену је био видљив отисак зуба од угриза средње јачине. Истакао је да је оштећена имала више крвних подлива и огуљотину на леђној страни грудног коша насталих услед пада.


Одбрана је покушала указати да је Башић била у наводно алкохолисаном стању, а питали су и да ли су неке од повреда могле настати усљед самоповређивања, о чему се вештак није могао изјаснити.


Муслимовић је чак додао да је Башић била "максимално пијана", што је тужилаштво одбацило, тврдећи да спорне вечери није конзумирала алкохол, а вештак је објаснио да није ни рашен налаз о присуству алкохола у организму.


- Ја сам тај који је био нападнут и бранио се све време. Отиман ми је волан, кључеви... - казао је Муслимовић.


Муслимовић је оптужен да је 27. јула 2018. године на путу из Козарца ка Бањалуци у свом возилу прво вербално, а затим и физички напао Башић са којом је био у љубавној вези. У једном моменту је зауставио ауто и за косу је извукао са сувозачевог места, а онда упет угурао у ауто и довезао до Бањалуке, ударивши је неколико пута.


Прочитајте још: Бивша љубавница Халида Муслимовића сведочила на суђењу: Уплакана сам гледала како да спасим живот


Када је затражила да је остави код стана у овом граду и рекла да ће позвати полицију, рекао јој је "Ти си мала маца за мене. Знаш ли ти ко сам ја, возаћу те у гепеку, мрак ће те прогутати".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)