Филм Василија Никитовића „Четири руже" током првог викенда приказивања у биоскопима широм Србије био је најгледаније остварење са преко 15.000 гледалаца.

Срећан сам што је публика препознала енергију и поруку филма и што се позитиван тренд наставља после пуних премијерних пројекција. Мислим да сам са додатним сценама које су снимљене непосредно пред почетак биоскопског живота филма учинио да „Четири руже" буду још ближе и још занимљивије млађој публици", рекао је редитељ Никитовић.

Крими драма са елементима комедије, „Четири руже" у биоскопима је почела да се приказује 5. децембра у Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу, Краљеву, Шапцу, Ужицу, Бору, Обреновцу, Лесковцу и другим градовима широм земље.

Прочитајте још - ФИЛМ "ЧЕТИРИ РУЖЕ": Београд какав нисмо видели

Ова крими драма прати главног јунака Тарзана који из провинције долази у престоницу покушавајући да нађе своје место међу урбаним градским ликовима који се окупљају у локалном клубу.

Фото Јелена Јованов

То му донекле и полази за руком и нико неће наслутити да се иза његовог питомог лица крије велика тајна.

Фото Промо

Свака ноћ у клубу Четири руже памтиће се по нечему. Међутим, баш ова ноћ, у којој Тарзан изненада нестаје, за собом ће повући низ догађаја који ће до јутра свима њима променити животе.

Фото Промо

У филму играју Драган Гаги Јовановић, Срђан Жика Тодоровић, Борис Миливојевић, Милош Самолов, Милутин Милошевић, Гордан Кичић, Нада Мацанковић, Соња Колачарић, Драгана Дабовић и други.