ПЕВАЧИЦА Јелена Карлеуша приредила је у суботу спектакл на наступу током друге вечери јубиларне, десете манифестације "Ски-опенинг", у хотелу "Гранд" на Копаонику. Дан раније, на истом месту концерт је одржао Аца Лукас.

Карлеуша је за ову прилику одабрала тиграсту комбинацију, која је истакла њене бујне облине. Певајући све своје хитове, ЈК је брзо атмосферу довела до усијања. Вишегодишња традиција да Јелена током извођења песме "Иде маца око тебе" изведе на бину једног мушкарца из публике и са њим направи спонтани наступ, овога пута је, међутим, довела до необичне сцене.

Прочитајте још - Са Дивнином платом од две марке Карлеуша је могла да сања каријеру: Ево шта је Драгана Мирковић урадила пре 25 година да јој помогне

Дечко по имену Марко није испунио услов који Карлеуша обично поставља - да буде ожењен. Покушавао је да придобије њену наклоност, говорећи да има девојку која се слаже да он буде Јеленино "заморче", међутим, она му ипак није пружила ту прилику.

- Мени не треба добровољац. Кад мало боље размислим, ми девојке можемо све то саме да урадимо - у свом стилу је прокоментарисала ЈК.

У њеном наступу уживали су, између осталих, Виктор Живојиновић и Наташа Шавија.