НЕКИ не могу ни да замисле да рано изјутра буду свежи и насмејани, а њему је то као "добар дан". Немања Великић, водитељ емисије "Свитање" на телевизији Пинк, ужива да са оним највреднијим житељима наше земље испија јутарње кафе и да их информише о најважнијим вестима. Успева чак и да адекватне саговорнике доведе у студио и да све ранораниоце разговором поведе у нови дан. Пред камерама све тече глатко, а шта је то што она не може да забележи * Како Немања започиње дан?

- У последње време трудим се да то не чиним без доручка, меда са ђумбиром и провере мобилног телефона. Морам да видим шта сам пропустио током четири сата спавања - истиче водитељ.

Велики је заљубљеник у свој посао, па се и са недостатком сна успешно бори годинама. Искуство у медијима стицао је радом у националном дневнику и "Инфоклиници", а данас сматра да су јутарњи формати будућност телевизије и да имају највећу гледаност. На "ружичастој" телевизији стекао је искрене пријатеље, а међу њима је и његова партнерка у "Свитању" водитељка Дајана Пауновић. Одлична енергија владала је међу њима од првог трена, а тако је и данас. Великић наглашава да све послове деле на равне части, јер су обоје на истом задатку.

Прочитајте још - Жика и Дајана некад били у браку: Љубав прерасла у пријатељство

- Заједно смо одговорни за све што оде у етар. Она је та која ми понекад каже: "Ти ћеш то боље од мене", али ја и тада, да она и не схвати, само започнем причу а затим јој препустим "шоу" - каже Великић. - Заједно смо водили један политички скуп од државног значаја и у потпуности је оправдала моје поверење.

ТАЛЕНТОВАНИ СПИКЕР

ПРВИ сусрет са камером имао сам као осамнаестогодишњак, када сам прошао аудицију регионалне ТВ Јагодина и постао вероватно најмлађи спикер Дневника. Уследиле су затим ТВ 5 у Нишу, Фокс ТВ, ТВ Авала. Свој дом пронашао сам на Пинку, чије сам заштитно лице већ годинама - каже Немања Великић.