Регионална музичка звезда Северина Којић пре неколико дана је одлуком суда изгубила старатељство над својим сином, који ће од сада живети са својим оцем Миланом Поповићем.

Певачица се до сада ниједном није јавно огласила у медијима, али је за емисију "Премијера - Викенд специјал" направила је изузетак. Она је синоћ на свом концерту у Загребу проговорила о овој болној теми.

- Моја мама је рекла да ће их све пребити - рекла је Северина, а затим открила зашто је уместо једне песме на бини изговорила молитву:

- Кад имате прилику да молите са 20 и нешто хиљада људи то је лепо, та молитва се умножава и у концентричним круговима иду ка горе.

Она је открила да је и на овом концерту имала снагу само због сина, те је истакла да је њихова раздвојеност само привремена.


- То је само привремено, то се неће остварити. Снага је због мог сина, нажалост није вечерас ту, али је зато овде - рекла је певачица, те је искрено открила како се сада осећа:

- Поносно и храбро, мислим да је тако било и људима, сви су једва чекали ту песму. У овим временима кад људи излазе на улице и кад штрајкују по месец дана, кад имамо децу која одлазе из Хрватске зато што њихово знање и памет неко више цени, а овде није тако. Тешко је кад деца гледају своје родитеље како штрајкују за 700 куна више.

Она је ову прилику искористила и да се захвали свом супругу Игору Којићу, који је све време њена највећа подршка.


- Морам му се захвалити и њему и његовој фамилији, имам среће што имам таквог супруга - рекла је Којићева.

Уз Северину је све време био и њен свекар Драгана Којић Кеба, који је истакао да се Игор и Северина одлично разумеју и поштују.

- Њих двоје су одлично разумеју и поштују, са наше стране то никад није довођено у питање - рекао је Кеба.