Певачица Емина Јаховић већ неколико месеци ужива у складној вези са турским милионером Садетином Сараном, а сада је свог изабраника упознала и са синовима.

Еминина деца су одлично прихватила Садетина, те су чак изразила и жељу да добију брата или сестру.

- Они су у почетку били стидљиви, али врло брзо су се опустили и одлично га прихватили. Он се са њима шалио, понашао се шашаво и као клинац, а видело се да они баш уживају у његовом друштву. После тог првог сусрета редовно су се виђали са Садетином и често са њим ишли у парк. Емина је била пресрећна што се сви лепо слажу и одахнула је, али забринула се када су је синови упитали да ли ће добити ускоро бату или секу. Емина је била шокирана одакле то њима, па је избегавала да прича на ту тему, међутим, они су инсистирали и стално је запиткивали - рекао је извор близак певачици и додао:

- Емина је веома брзо увидела да се Садетин деци увукао под кожу и да су га веома лепо прихватили, али објаснила им је да је још рано да се прича о беби и да ће морати још да причекају. Децу је растужио тај одговор јер су јој признали да обожавају њеног дечка и да би волели да мама са њим добије секу или још једног бату. Иако Емина није чак ни причала са милионером на ту тему, била је пресрећна што се њена деца слажу са њим и што желе проширење породице - закључио је извор.

(Пинк.рс)