Вест да је музичкој звезди Северини Којић пре неколико дана судском одлуком одузето дете, над којим ће од сада старатељство имати њен бивши супруг Милан Поповић, узбуркала је регион.

Многе јавне личности подржале су Северину, те су јој поручиле да буде јака и да настави да се бори за своје дете, а сада је певачица одлучила да се свима њима обрати путем свог Инстаграм профила.

Хвала свима што сте мислили на мене. Посебан је осећај да си некоме у мислима, да те разумеју и да знају “о чему се ту ради.” Хвала свим јавним особама и свим непознатима који су ми дали подршку. У сваком сам вашем слову осетила по једну малу молитву... Хвала Хрватска, Србија, Словенија, Македонија, Црна Гора и хвала Босни и Херцеговини и свим људима који живе у дијаспори. Хвала свим не само паметним и писменим, него и ољуђеним који су и јавно писали о овоме... Слали су ми ваше текстове као ветар у леђа у овом мору туге у целој регији. Видимо се вечерас. Волим вас и молим вас, вечерас само весеље и љубав - написала је певачица.

Прочитајте још - „Чуо сам да вам је изашао неки филм, који нема музику, а ја сам филмски композитор": Северина испричала занимљиву причу шта јој је Арсен Дедић рекао после порно снимка

Северина ће сина сада, по одлуци суда, виђати два пута недељно и сваког дугог викенда, док ће остатак времена певачицин наследник проводити са својим оцем.

Фото Инстаграм