Млада певачица Анастасија Ражнатовић недавно се за медије дотакла теме венчања њеног брата Вељка, али и његове супруге Богдане са којом се, како каже, добро слаже.

– Богдана већ годину и по дана живи код нас, то је сада и њена кућа. Дивно се слажемо, она је супер, пуно је волимо. Ушла нам је под кожу врло брзо и добра је девојка, што је најважније – објаснила је она за “Блиц”, па наставила:

Прочитајте још: Вељко Ражнатовић дипломирао: Цеца поделила радосну вест са свима


– Вељка нисам никада до сада видела тако заљубљеног и приврженог – рекла је ћека Светлане Цеце Ражнатовић и прокоментарисала то што је са изабраником Ђорђем била на братовљевом венчању.

– Он је део породице, ми смо три године заједно и нормално је да буде ту. Када ме је видео да плачем, било му је емотивно, слатко, а и смешно у исто време. Нисам хтела да погледам баш у њега јер сам знала да ће да ми се смеје – била је искрена млада певачица за поменути лист, па је на питање да ли су јој љубав и каријера једнако важне у животу, рекла:

– Мени је подједнако битна љубав и каријера. Мада, мислим да бих увек пре изабрала некога ко ми је пријатељ и подршка, ко ми је љубав и животни сапутник. Некако је то нешто што стављам испред свега, поред породице и пријатеља – истакла је она.

Иначе, Анастасија није сакрила ни какав договор има са братом који са супругом чека мушко дете које ће породицу увеселити за неколико месеци:

– Вељко и ја смо још као деца имали договор да ко год први буде добио мушко дете, да се оно зове Жељко. Он је први, тако да ће њему припасти. Знала сам да Вељко ишчекује да буде дечак, а ја сам га све време зезала како ће сигурно бити девојчица и да имам тај осећај. Он је као причао све само да је живо и здраво, а у ствари је хтео да ме задави. Мени је стварно најважније што је са бебом све како треба – рекла је Анастасија за “Блиц”.