Иако увек има осмех на лицу када води емисију, Сањи Маринковић није увек до смеха, али, како сама истиче, даје све од себе да остане професионалац у свом послу.


У текућој години водитељку је сачекала вест о погоршаном здравственом стању мајке, о чему сада Сања прича први пут јавно.

- Моја мама је сада на почетку своје осме деценије живота, а једна је од оних жена које су код куће увек имале маску на лицу која нам поручује "није ми ништа". Као и свака пожртвована дама, увек је на прво место стављала мог тату, брата, мене или унуке и вешто крила да се не осећа добро – реклаје Маринковићева.


- Опомињали смо је да самозанемаривање и претерано угађање свима утиче да се човек једног дана пробуди са дијагнозом и да мора да мисли на себе. Нажалост, једног јутра се пробудила са амнезијом услед изразито високог притиска, али су захваљујући стручњацима последице отклоњене и за 24 часа мама је била са нама код куће и смејала се причама о својој заборавности - изјавила је водитељка за Story, истичући да јој је сусрет са мајком у болници изузетно тешко пао.


- То ми је био најболнији моменат у животу, после смрти моје баке Анђелије коју сам обожавала. Моја бака је умрла на дан када је било заказано прво снимање емисије "Магазин Ин", пре више од 20 година.

(Ало)