Отац синова Драгане Катић недавно је преминуо, што је за наследнике био огроман стрес, иако нису одрасли са њим. Бојан и Бобан су, иначе, и подржавали познату мајку да подигне тужбу како би потражила све алиментације које никада нису добили.

"Када сам донела одлуку да то учиним, синови и ја смо сели и обавили крајње отворен разговор. Објаснила сам им да сам као родитељ, преко суда одлучила да дођем до својих права. Рекла сам им да могу да буду уз мене или не, али само истином, и да тужба јесте моја, али да ће и они у једном тренутку морати да се појаве на суду као сведоци, и под пуном кривичном и материјалном одговорношћу, дају изјаве и ставе потпис на оно што су рекли. Тражење права на оно шта им припада не мења чињенице, пре свега да је то њихов отац, да је део њиховог живота и да то не значи да ће прекинути контакт са њим, нити га променити. Носе његово презиме и треба да га прихвате таквог какав јесте", изјавила је својевремено Драгана за домаће медије.

Откад је Драгана пре двадесет две године остала у другом стању, па све до данас, о њему је говорила веома мало и то искључиво као о оцу своје деце. Због таквог става, али и чињенице да је у бранши веома цењена те да нико не би написао нешто што би угрозило њену интиму, никада није објављено чак ни његово име.

"Били смо две индивидуе које су се годинама познавале, биле у некој вези, покушале да живе заједно и схватиле да то не иде. Заправо, одлучила сам да себе не малтретирам. То је био крај и с тим сам рашчистила. После он, из разноразних, али оправданих разлога није могао много да учествује у одрастању својих синова", испричала је пре пар година водитељка.

(Стори.рс)