Обара и сопствене рекорде: Чола заказао и шесту Арену!

В. Н.

05. 12. 2019. у 18:56

Обара и сопствене рекорде: Чола заказао и шесту Арену!

Фото А. Керекеш

Још један концерт Здравка Чолића биће одржан 28. децембра у „Штарк арени пошто ни пет пуних дворана није било довољно обожаваоцима. Певач одлучио да онима који су остали ускраћени за улазнице, приреди и шести спектакл

НИ пет "Штарк арена" није било довољно обожаваоцима легенде наше поп музике Здравка Чолића, па је мегастар због изузетног интересовања публике заказао и шести концерт у Београду, 28. децембра, у највећој дворани на Балкану. Биће то његов 32. концерт у главном граду Србије, а шести београдски на турнеји "Оно мало среће". И још један Чолин рекорд, који ће тешко ко надмашити.

- Само због вас и само за вас - рекао је Здравко и додао да је пресрећан што се после пет година поново срео са својом дивном публиком.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Дочек Нове године у Будви: Цеца и Чола певају на тргу

И баш као што је битлманија уздрмала свет шездесетих, чоломанија тресе Београд. Чолини фанови из Србије и региона разграбили су карте за пети концерт, па је певач одлучио да због свих који су остали ускраћени за улазнице, направи и шести спектакл. Поп звезда ће се на бину "Арене" попети 13, 14, 27. и 28. децембра, а карте за шести концерт, по истим ценама, већ су у продаји.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

ma nemogu da verujem

05.12.2019. 22:18

Danas to nije nikakvo cudo,cudo bi bilo da je u rodnoj Hercegovini ljetos zakazao branje voca.