Прошло је већ 12 година од смрти певача Николе Нина Решића, али неке приче ни после толико времена његовој ћерки Сандри не дају мира.


"Он не може на миру да оде на онај свет после 12 година од разноразних причица, рекла-казала, мештана, комшиница, анонимних извора... И онда сви мисле да сам ја нека вештица која је не знам ту шта пропустила, урадила, продаје се преко имена свог оца и тако даље, а никад ме нико у животу није питао ниједно питање везано за њега, његову смрт и сахрану", почела је причу Сандра.

"Оног тренутка када се будем сликала на гробу сопственог оца, тог тренутка ћу престати да се бавим естрадом и отићи ћу да радим у руднику. Највише ме је погодила прича да ћерке нису подигле очев гроб. Не, ми јесмо подигле очев гроб, али су се други потписали", наставила је Решићева, а онда су је емоције савладале те је почела да плаче пред камерама.

"Из једне приче су ствари отишле у другу, па се као у игри глувих телефона од једне реченице направило сто реченица, где нико ништа није рекао, нико ништа није потврдио, али сви све знају о мом животу, и сви су најпаметнији. Почињем да будем мало бесна. До сада сам кулирала и говорила себи да ће то проћи, али ни после 12 година не пролази. Сада сам у фазону да људи не морају да пусте мене на миру, али нек пусте њега човека да оде на онај свет како треба".

"Сад ми фали највише, за савете, да буде ту да га питам: Шта сад да урадим? Шта би ти сад урадио?", рекла је певачица у емисији Ексклузив.


"Са очеве стране сам у добрим односима са најстаријом сестром Амелом која је у Америци. Она је и подигла споменик нашем оцу. Са најмлађом сестром нисам у добрим односима јер она и њена мајка никада нису имале жељу да имају било какву врсту комуникације са мном и са мојом сестром. То је њихова жеља. Ја заиста не желим некога ко мене не жели", рекла је о односу са сестрама.


Фото: Инстаграм


(Ало)