Стефан Живојиновић је наводно у вези са свастиком Вељка Ражнатовића, Бојаном Родић. Бренин син и сестра Цецине снајке су у вези 4 месеца, али још у јавности наводно не желе да се појављују као пар.

Њих двоје су се, према речима извора, упознали на Копаонику, а Бојана је направила први корак

Тада су само разменили бројеве телефона и започели дописивање, које је трајало дуго. Тек су се летос договорили да се виде и од тад су заједно. Бојана баш због Стефана све више времена проводи у Београду. Она није запоставила породични бизнис, па често комбијем развоти пилиће од Титела до пијаце у Борчи. То је Стефану симпатично, никад јој није приговорио што се бави тим послом", каже извор.

Он је наводно добио позивницу за Богданино и Вељково венчање, и тада је требало са Бојаном да се појави на том весељу.


"Стефке је у одличним односима са Вељком и Анастасијом, чије је песме више пута јавно хвалио. Вељко га је позвао на свадбу, али је он тада био у Америци и није могао да дође. Бојана му је све време слала снимке са свадбе, чак му је рекла да су неки Вељкови другари те ноћи хтели да је освоје. Обоје су се смејали томе јер су сигурни у своју љубав. Осим тога, и Стефана девојке често мувају на наступима, па му Бојана никада није правила љубоморне сцене", прича извор.

Бојанина мајка је наводно изјавила да нече ништа ни да потврди, ни да демантеу:

"Не могу ништа да вам кажем о томе. Не смен да дајем никакве изјаве, нећу ни да потврдим, ни да демантујем", наводно је изјавила Данијела Родић.

(Информер.рс)