Српски бизнисмен, који живи на неколико локација, каже да би волео да му сва три сина иду у исту школу. Северина ће бити са дететом два пута недељно од 15 до 20 сати и сваки други викенд од суботе у 10 ујутро до недеље у 8 увече.

Одавно један слућај није изазвао толику пажњу (регионалне) јавности као одлука суда у Загребу о стараљеству над дечаком Александром, сину певачице Северине Којић Вучковић и српски бизнисмен Милан Поповић.

Иако је реч о привременој мери суда, а Северина је већ најавила жалбу, Александар је већ код оца. Овај случај је поделио јавност - док су једни стали уз Северину, други сматрају да је одлука суда исправна и да је, пре свега, ценио интерес детета. Има и оних који су отворено на страни Поповића, попут познате водитељке Рушке Јакић. За сада, обе стране поштују одлуку суда - Северина је Александра, у договорено време, одвела у кућу оца, који живи у Загребу.


Управо је питање - где ће мали Александар живети - једно од оних које интригира јавност. Милан Поповић, који има још два сина, каже да му је жеља да сва три његова сина иду у исту школу.

"Ово све није требало да испадне овако. Институције су донеле овакву одлуку водећи се искључиво добробити детета, односно начином живота који је за њега најбољи. Ја и даље верујем да ћемо Северина и ја чинити све у том смеру. Немамо шта нас двоје да се миримо или шта већ, нисмо ни први, ни последњи пар који се разишао. Наш задатак је да се што више бавимо сином и спреман сам на све како бисмо то и остварили. Ништа што говорим не говорим из позиције бившег партнера, него искључиво из позиције родитеља", рекао је Милан Поповић загребачком "Вечерњем листу".

Такође, Поповићу се поставља и питање - да ли ће сина водити на концерт мајке у загребачкој Арени, иако би требало у то време већ да буде у кревету, или ће га, можда, повести у Београд да коначно упозна млађег брата Ђорђа, којег до сад никад није видео. А није га видео, јер му отац, заједно са садашњом парнерком често путује.

Поповић има обавезу да повремено буде на Кипру, има посао у Србији, али и кућу у Загребу. Каже да му је жеља да Алекснадар настави да иде у школу у Загребу, али и друга два сина.

"Наравно да путујемо, као и сви људи на свету који раде, добро се организујемо и то није проблем. Имам три сина и волео бих да сва тројица иду у исту школу, а како сада ствари стоје та школа ће бити у Загребу", каже он.

Рекао је и да му смета то што се повремено осећа дискриминисано, јер постоје медији који искључиво зову мајку, њене адвокате или удружења која су на њеној страни. Сматра да сваки отац има право да каже своје мишљење и додаје да је врло незахвално, ако не и непрофесионално, судити о ситуацији о којој не знате довољно.