ТОКОМ своје богате каријере Лепа Брена опробала се и као глумица, а филм "Хајде да се волимо" у коме игра главну улогу достигао је велику популарност. Међутим, једну анегдоту са снимања истог јавност није имала прилике да чује.


Брена је се за хрватске медије присетила снимања филма, али и једног догађаја који ће јој заувек бити урезан у памћење.

- На острву Лопуд преко пута Дубровника снимали смо други део филма и сваки дан устајали у шест. Једно јутро сам каснила и брзо силазила низ степенице, а како сам била у високим штиклама, одломиле су ми се, а ја пала баш на онај део тела који губи часно име. Потом сам осетила бол у бедрима и схватила да ми се штикла забола у месо близу кука. Извадила сам је и успела да дођем до екипе. Хитно су ме глисером превезли у дубровачку болницу. Можете замислити сцену како долазим на хирургију у купаћем костиму огрнута огртачем и с крвавом раном на бедрима. Кад је стигао, главни хирург ми је рекао: “О, добро дошла Лепа Брено, да видимо какав то проблем имате?” Добила сам инекцију против тетануса и онда је кренуло ушивање. Међутим пре тога ме три пута ударио по задњици и рекао да ће све бити као бомбона (смијех). Снимање смо наставили након два дана, а ова сцена из болнице ми је и данас пресмешна и симпатична - испричала је Лепа Брена.

Певачица се осврнула и на почетак љубави са Бобом Живојиновићем, са којим ће 7. децембра ове године прославити 28 година брака, те испричала како је њен отац реаговао на њихову везу.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Лепа Брена какву до сада нисте видели (ВИДЕО)


- Испричаћу вам једну ситуацију везану уз мог оца Абида који се бринуо што сам толико радила и плашио да се никад нећу удати. На неки начин је био и близу истине јер нисам журила с удајом. Размишљала сам, ако се деси деси, ту се не може ништа на силу и без љубави. Кад ме тата питао имам ли каквог момка и чиме се бави - имала сам тада 27 година - као из топа сам одговорила да игра тенис! А он ће на то: Аууууу, ти певаш, он игра тенис, од чега ви мислите да живите? Када су га родитељи упознали јако су га заволели, ценили и поштовали. Први су схватили шта значи имати у породици некога ко се бави спортом - открила је Брена.

(Ало)