Због Хариса ћу себи пиштољем пуцати у главу: Рада Манојловић проговорила о свађама са дечком

Новости онлине

уторак, 03. 12. 2019. у 09:45

Због Хариса ћу себи пиштољем пуцати у главу: Рада Манојловић проговорила о свађама са дечком

Фото: АТА

Популарна певачица признала је да са девет година млађим партнером и те како има жучне расправе

Рада Манојловић ужива већ скоро пет година у вези са колегом Харисом Берковићем. Популарна певачица признала је да са девет година млађим партнером и те како има жучне расправе, због којих се веома изнервира, па у шали истиче да јој често дође да оконча сопствени живот.


"Харисова и моја убеђивања, односно расправе, веома су дуге. Он воли да буде увек у праву, исто као и ја. Близанац је у хороскопу, па уз то још и млађи од мене. Често у таквим ситуацијама кажем: "Јао, Боже, дај ми пиштољ да пуцам себи у главу!" (смех)", признаје Манојловићева, али истиче да након неслагања са својом јачом половином некако пронађе заједнички језик.

"Ништа у нашој вези не пролази тако лако. У стању смо да се и по три сата свађамо. Објашњавамо се и аргументујемо своје статове током тих наших сукоба, али морам да признам, Харис није у свему тврдоглав и није да до њега не допире оно што му кажем. Често призна: "Да, у праву си" или, уколико нисам, "Немаш право", открива певачица.

Рада признаје да не воли да губи контролу и да је то често чини немоћном у послу и емотивној вези.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Ово није очекивала: Запрошена Рада Манојловић! (ФОТО)"Губитак контроле ме ужасава и код мог посла, али и у вези. Као једна Девица, то никако не могу да поднесем, па на све начине покушавам да издоминирам", закључује Рада Манојловић.

(Српски телеграф)

Коментари (1)