Милан Поповић (54) хоће да се помири са Северином Којић (47)! Српски "краљ бакра" је окренуо нови лист након што је добио пуно старатељство над њиховим сином (7).

Он јој је у последњем интервјуу, преко медија, пружио руку помирења.

Прочитајте још: Одлуке се преиспитују у жалбеном поступку, а не на улици и медијима: Суд издао оштро саопштење поводом „одузимања детета“ Северини


- У интересу детета је да нас двоје комуницирамо. Да неки не би погрешно схватили помирење, желим да нагласим да нећу да нас двоје опет будемо емотивни партнери, већ само хоћу да као Александрови родитељи нормално функционишемо - каже Милан у интервјуу за "Информер".

Поповићу није јасно зашто је његова бивша прекинула сваки контакт с њим.

Прочитајте још: И Игор Којић крив због додељивања Александра оцу? Да ли је хрватски суд због једног несметреног поступка одузео Северини сина?

- Морате Северину да питате зашто не жели са мном да разговара. Ја се са њом нисам свађао и спреман сам да нормално комуницирам. А она се свађа као и већина жена - рекао је Поповић и покушао то да објасни:

- Жене се заправо не свађају, већ само престану да причају са вама. Када би све жене света имали председнице, сигуран сам да више не би било ратова. Постојао би само један проблем, председнице међусобно не би причале!

Севе није проговорила ни реч са Миланом ни када је прекјуче довезла сина у његову кућу. Поповић је тог дана прочитао њену изјаву да "пати што Александар више неће моћи да иде на њене концерте", па је решио да направи још један корак ка помирењу.

- Детету није место на сцени, али ако Александар буде хтео да гледа маму на концерту у Загребу, одвешћу га! Међутим, нећу дозволити експонирање детета ни извођење на бину - каже он.

Бизнисмен сматра да Северинин супруг Игор Којић (32) лоше утиче на њиховог сина.

- Игор не уме са дететом. Млад је, није искусан, нема своје дете и не може да процени шта је у ком тренутку најбоље за Александра. Тако је недавно испало да је хтео да отме Александра из школе, јер није имао дозволу да га води кући. Сигуран сам да није хтео да науди детету, просто није размишљао када је то урадио. Али, Игор је тада направио криминално дело и тиме се сада баве државни органи, а не ја - завршава причу Милан Поповић.

(Информер)