Тап 011 у новом руху: Стиже нова песма, Гоца Тржан открива велике планове за 2020. годину

И. МАКРАГИЋ

03. 12. 2019. у 11:46

Тап 011 у новом руху: Стиже нова песма, Гоца Тржан открива велике планове за 2020. годину

Фото ATA Images

Певачица има нови сингл и спот "Жена за једну ноћ", али и планове за концерте у престоници

ПОП певачица Гоца Тржан наступиће крајем децембра на отварању клизалишта на Тргу Николе Пашића, на манифестацији "Београдска зима", што ће бити њен први сусрет са Београђанима након дуже паузе. Активна Гоца има нови сингл и спот "Жена за једну ноћ", али и планове за концерте у престоници, што солистичке, што са групом "Тап 011", са којом је обновила сарадњу. На питање какви су планови "таповаца", након концерата на "Бир фесту" и "Ада молу", Тржанова за "Новости" одговара:

- Певали смо и за дочек Новака Ђоковића, када је постао првак света, а обишли смо онда много тргова и клубова по Србији. Често радимо, али само кад има неко да нас плати, ипак нас на сцени има много. Ево, да откријем и то, направили смо нову песму. Чекамо још само да снимимо спот. То јесте "Тап", али у потпуно новом руху.

* А нови концерт у Београду, можда поново у "Арени"?

- Размишљамо о томе да поновимо датум 1. април, као и тада у "Арени", али бисмо сада желели ексклузивнији концерт, тако да нам је следећа адреса вероватно - Сава центар.

*Планирате ли и соло концерт у Београду?

- Наравно, желим, сваке године то најављујем јер ми је заиста веома важно, и неким чудом ми се увек измакне. Али, сада, од нове године, више нема назад, морам да одржим тај концерт. Тиме бих прославила 25 година каријере.

Прочитајте још -Ивана Петерс открила тајну чувану 25 година: Ево зашто се распао "Тап 011". Гоца је била љубоморна на мене

* У ком простору, можда у "Комбанк дворани"?

- Да, то је заиста леп простор. Једино што је мањи капацитет места у односу на Сава центар. Али, што да не, урадим више концерата у низу и уживамо сви.

* Да ли сте били на концерту "Негатива" прошлог викенда?

- Нажалост, била сам спречена, радила сам, иначе бих, наравно, ишла. Ивана ме је звала, и радовала сам се, али ето, виша сила. Веома волим моју колегиницу из "Тапа", она ми је пре свега сјајан пријатељ, па онда све остало.


Пратите нас и путем иОС и андроид апликације