Публику на Дубровачком зимском фестивалу забављала је група Фрајле из Новог Сада.


Али наступ групе која је, осим по властитим песмама, позната и по обрадама песама Ђорђа Балашевића и Оливера Драгојевића није се свидео свима. Дубровачка клапа Рагуса на својој Фејсбук страници објавила je текст у комесу ове цењене певачице, које су наступале и на Руњићевим вечерима, упоредили са Цецом Ражнатовић.


Ово је њихова објава:

"Ево управо побегао са Страдуну. Упаљена је прва Адвентска свећа и онда све у духу дубровачке традиције почеле на бини певати Фрајле из Новога Сада. Лепо су оне поздравиле окупљене грађане и рекле им да одмах ћаскају и лепо певају са њима и песма је кренула нема шта права Адвентска. Ипак је то било превише за моје уши па сам отишао одмах кући. Са пуним правом очекујем идућу сетеману, тј. другу Адвенску свећу уприличити са познатом певачицом Ражњатовић Цецом. Иначе, вечерас наступа у Ревелину и Бајага. Паметном доста", стоји у објави.


Фрајле на ово нису одговарале, али на свом профилу на Инстаграму објавиле су неколико фотографија из Дубровника и откриле да им је било "дивно".


ивно је било синоћ у Дубровнику! Хвала свима који сте били на Страдуну, хвала свима који сте дошли из других градова и хвала организаторима. Цмок од нас", написале су.


(Index.hr)