ФОЛК певачицу Раду Манојловић публика увек виђа сјајно расположену и насмејану. Међутим, већ дугих петнаест година са собом носи огромну тугу која је, како године пролазе, све већа и већа. Те 2004. године Рада је изгубила мајку Мирјану која на жалост из битке с опаком болешћу није изашла као победник. Ради мајка све више и више недостаје, а поготово за време празника, када је увек породица на окупу.


- Фали ми мама - фалиће ми на сваком дочеку, на сваком рођендану, свакој Новој години која прође онако на календару, а ја бројим колико је од кад ње нема... То је нешто што ме увек сети, али ја то наравно брзо избацим из главе - признаје Рада, која се труди и успева да упркос свему храбро корача кроз живот с осмехом на лицу и буде позитивна и расположена.

Нову годину овај пут неће дочекати с дечком Харисом Берковићем, који ће певати у Бечу док ће она забављати Београђане. Ипак, за празнике му спрема мистериозни поклон о којем, да се нешто не би изјаловило, није желела да нам детаљише, а ми смо је питали да ли себи и свом емотивном партнеру у 2020. години жели принову.

- Ми то и даље одлажемо из разлога што човек не може да нас похвата, никада нисмо кући - то је мало незгодно, тако да бисмо морали да се смиримо, или он или ја - објаснила је кроз смех Рада.


Породична фотографија Раде Манојловић коју је објавила на Инстаграму

(Пинк)