Праве вредности, а не гламур: Мађарска не одустаје од Евросонга због ЛГБТ заједнице

И. Ма.

29. 11. 2019. у 22:01

Праве вредности, а не гламур: Мађарска не одустаје од Евросонга због ЛГБТ заједнице

Холанђанин Данкан Лоренс победио у мају у Израелу Фото AP- Photo-S- Scheiner

Из руководства су објаснили да је одлука о повлачењу из искључиво професионалних разлога

МАЂАРСКИ јавни сервис МТВА оштро је демантовао писање разних медија, па и британског "Гардијана", да је разлог њиховог одустајања од "Песме Евровизије" наводна повезаност ове манифестације са ЛГБТ заједницом.

- Желимо да јасно ставимо до знања да никада не разматрамо сексуално опредељење учесника на било ком догађају - наводи се у јавном саопштењу МТВА.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Док је принц Чарлс заводио Камилу, његова сестра је имала аферу са Камилиним првим супругом: Шокантни детаљи процурели у јавност 

Из руководства су објаснили да је одлука о повлачењу са учешћа на "Евровизији" из искључиво професионалних разлога, јер желе да улажу у неговање талентованих мађарских музичара и развој продукције базиране на правим вредностима, уместо да буду део великог гламура какав је "Евросонг".

Иако су на насловним странама као држава прозивани да не желе да учествују на овом музичком такмичењу јер им је "сувише геј", после ових навода, изгледа да је Мађарској ипак геј - океј.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

* КОМЕНТАР *

29.11.2019. 22:31

Слободно из првог пасоса избаците ону реч "... наводна ..." јер чак и птице на грани знају истину!!! Браво за Мађаре и свака част за још један сигуран корак у заштити свог народа и свог идентитета!!!

Zigula37

29.11.2019. 22:44

Pa naravno da je tako ali ne mogu da kazu i to je u redu nece i ostali bi trebali da se povuku jer je preraslo u freak show a ne muzicko takmicenje.