ПЕВАЧИЦА Наташа Беквалац одлучила је да проговори о табу темама, а сигурно је да ће, као и увек, њене речи покренути лавину коментара.


- Увек ћу се борити за слободу живљења, говора и осећања. Увек ћу се залагати за то да љубав буде језик којим говоримо и да разумевање буде главни осећај који требамо да имамо за све људе. Свако има право да воли кога жели, а туђи кревет, тањир и туђе двориште никада нису биле сфере мог интересовања. На људе гледам као на људска бића и никада нисам разумела зашто ова тема изазива толико негативних емоција, а често и агресију. То сам осетила оног дана када сам на свом Инстаграму објавила фотографије у друштву припадника ЛГБТ популације. Тешко могу да опишем речима мржњу која је због тих фотографија стигла до мене - рекла је Наташа за Ало.

У Србији су геј бракови нелегални, а Наташа је на питање да ли може да обећа да се неће удати четврти пут све док се ЛГБТ брачне заједнице не легализују - имала јасан одговор.


- Могу, то са сигурношћу тврдим - истакла је она, па се осврнула на тему жена које немају партнере.

- Данас је све више слободних, самосталних, освешћених и храбрих жена. Предивно је имати мушкарца који може да вас прати или кога сте одабрале да пратите, али оне жене које немају партнера не треба да мисле да њихов живот због тог нема смисла. За мене је то поражавајуће и такав став ме враћа вековима уназад - казала је Беквалац.