ПОСЛЕ дуге и тешке болести у Београду је преминуо Бане Ковачевић, некадашњи члан реп састава 187. Вест о његовој смрти потврдио је његов велики пријатељ и репер Небојша Минић Хеле, који је рекао да Бане није издржао операцију коју је имао.

О његовом приватном животу у последње време веома се мало знало. Док 31. јула на друштвеним мрежама није објавио фотографију испред Клиничког центра Србије, јавност није била упозната да прослављени репер болује од тешке болести. Он је објавио фотографију за коју је позирао, па поручио:

- Борба је завршена, изашао к'о победник", а испод ових моћних речи низале су се бројне честитке и речи подршке.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - Његово срце није издржало: Бане 187 преминуо после операције

На врату му је газа, те се може наслутити да је имао хируршку интервенцију, а пошто је фотографија настала испред клинике за кардиологију и центра за ендокрину хирургију, само се наговештава са каквом се болешћу борио.

Бане је био члан реп састава који је некада био веома популаран. Чинила су га три мушкарца који су реповали о девојкама и сексу. Јавности је постао познат 90-их година, а његову каријеру су обележиле песме као што су "Никада нећеш знати", "Сликај", "Једна од многих", и многе друге...


Мало ко зна да је Бане био у вези са покојном певачицом Ксенијом Пајчин. Недавно је направио песму као вапај у борби против насиља над женама, а посвећена је његовој некадашњој девојци Ксенији под називом "Ја бих пошао за њом", коју су многи прогласили морбидном, подигла се велика прашина. Бане је открио како су реаговали чланови породице убијене певачица.

- Познајући госпођу Љубицу она зна да ја нисам хтео да на конто те песме неку славу да повратим ни ништа. Ја сам само оно што ми је било у души, срцу пренео на тај видео - рекао је у емисији Ексклузив.

Последње дане Бане је посветио својој породици, невенчаној супрузи Ивани и ћерки Тари.