Син певачице Светлане Цеце Ражнатовић Вељко и његова вереница Богдана Родић заветоваће се на вечну љубав у недељу, а о њиховој свадби јавност бруји данима.

У породичном дому Ражнатовића трају припреме за велико славље.

- Цеца је једна од ретких која је успела за месец дана да организује читаво свадбено весеље за 500 званица. Вељко ће за овај посебан дан имати два одела, прво ће обући црни смокинг, а затим ће се пресвући у одело у сивој боји. Богдана ће носити три венчанице - током црквене церемоније ће носити венчаницу у којој се удала и Цеца, затим ће обући друго за грађанско венчање, након чега ће се пресвући у хаљину.

Младожења је чак изнајмио посебан аутобус који ће сватове од Београда одвести до родног места његове изабранице. Вељко ће по младу у Тител ићи у олдтајмеру, а у истом скупоценом аутомобилу ће младенци доћи до Храма Светог Саве, где ће се пред Богом заклети на вечну љубав. Велика пажња је посвећена и декорацији, а цвеће од које ће се направити прелепи аранжмани стигло је из Холандије. Све ће бити у белим и златним тоновима. Одређени столови ће бити декорисани и правим дрвећем, што ће цео простор учинити додатно гламурозним, каже извор близак Ражнатовићима и додаје:

- Грађанско венчање биће уприличено у хотелу, након чега се наставља свадбено весеље. На позивницама које су стигле на адресе званица пише и дрес-код за свадбу, па даме треба да обуку дуге хаљине, док мушкарци треба да се појаве у оделима. Младеначка торта је на неколико спратова и биће тешка око 70 килограма. Бројни посластичари раде на торти, а због величине биће унесена из делова дан раније. Због величине праве се специјална колица на којима ће торта стајати.

(Блиц.рс)