Хаос на интернету: Српском јутјуберу угашен канал, за све криви Луну и Анабелу

Novosti online

22. 11. 2019. у 16:16

Петар Ивановић, српски јутјубер, остао је без свог "Јутјуб" канала на којем га је пратило око 40.000 корисника ове платформе

Хаос на интернету: Српском јутјуберу угашен канал, за све криви Луну и Анабелу

Depositphotos

Петар Ивановић, српски јутјубер, остао је без свог "Јутјуб" канала на којем га је пратило око 40.000 корисника ове платформе, а његови видеи забележели су више од 10 милиона прегледа. Тачније, њему је прво хакован канал, а онда је и трајно угашен, а за све то криви певачицу Луну Ђогани.

Петар је ово доживео као атак на његову егзистенцију будући да је зарађивао од свог "Јутјуб" канала.

У свом јавном обраћању за све је окривио породицу "Кардашијан за сиромашне", а многи мисле да је алудирао на Луну Ђогани и чланове њене породице, будући да са њом ратује откако је изашла из прве сезоне "Задруге".

- Сви знамо чије је ово дело, ко је ово урадио, ко је платио да се ово уради ... Две године мог труда и рада у мој канал је отишло преко ноћи. Канал је у потпуности обрисан као и сви видеи на њему. Много ми је тешко - написао је Петар, који је био приморан да отвори нови налог на "Јутјубу".

Подсетимо, Петар је са Ђоганијевима заратио када је отишао у Лунин бутик и тражио да купи хеланке у којима се Луна наводно унередила у "Задрузи 1". Тада су га Анабела и Луна оптужиле да је покушао да им запали бутик, док је он, с друге стране, испричао да му је Лунина мајка претила. Јавни рат је после овог инцидента настављен - Петар није бирао прилику да се о Луни на негативан, подругљив начин изјашњава и коментарише је, а препуцавали су се и летос, у емисији "Задруга - Народ пита".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

mali radojica

22.11.2019. 17:30

" tražio da kupi helanke u kojima se Luna navodno uneredila u "Zadruzi 1" Dečko ja ti ne bih ugasio jutjub knal već bi te odveo u Lazu da te one čike u belim mantilima malko pregledaju. Kakvi su ovo bolesnici majko moja,dokle ćemo slušati i čitati o ovakvim likovima i njihovim životnim perverzijama,dokle???

Zigula37

22.11.2019. 18:52

xaaxaxaxaxxa motiku sine u ruke kakve video cevke ekgzistencija nastta vi trosite mladost.