Хаос на интернету: Српском јутјуберу угашен канал, за све криви Луну и Анабелу

Novosti online

22. 11. 2019. у 16:16

Хаос на интернету: Српском јутјуберу угашен канал, за све криви Луну и Анабелу

Depositphotos

Петар Ивановић, српски јутјубер, остао је без свог "Јутјуб" канала на којем га је пратило око 40.000 корисника ове платформе
Петар Ивановић, српски јутјубер, остао је без свог "Јутјуб" канала на којем га је пратило око 40.000 корисника ове платформе, а његови видеи забележели су више од 10 милиона прегледа. Тачније, њему је прво хакован канал, а онда је и трајно угашен, а за све то криви певачицу Луну Ђогани.

Петар је ово доживео као атак на његову егзистенцију будући да је зарађивао од свог "Јутјуб" канала.

У свом јавном обраћању за све је окривио породицу "Кардашијан за сиромашне", а многи мисле да је алудирао на Луну Ђогани и чланове њене породице, будући да са њом ратује откако је изашла из прве сезоне "Задруге".

- Сви знамо чије је ово дело, ко је ово урадио, ко је платио да се ово уради ... Две године мог труда и рада у мој канал је отишло преко ноћи. Канал је у потпуности обрисан као и сви видеи на њему. Много ми је тешко - написао је Петар, који је био приморан да отвори нови налог на "Јутјубу".

Подсетимо, Петар је са Ђоганијевима заратио када је отишао у Лунин бутик и тражио да купи хеланке у којима се Луна наводно унередила у "Задрузи 1". Тада су га Анабела и Луна оптужиле да је покушао да им запали бутик, док је он, с друге стране, испричао да му је Лунина мајка претила. Јавни рат је после овог инцидента настављен - Петар није бирао прилику да се о Луни на негативан, подругљив начин изјашњава и коментарише је, а препуцавали су се и летос, у емисији "Задруга - Народ пита".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

mali radojica

22.11.2019. 17:30

" tražio da kupi helanke u kojima se Luna navodno uneredila u "Zadruzi 1" Dečko ja ti ne bih ugasio jutjub knal već bi te odveo u Lazu da te one čike u belim mantilima malko pregledaju. Kakvi su ovo bolesnici majko moja,dokle ćemo slušati i čitati o ovakvim likovima i njihovim životnim perverzijama,dokle???

Zigula37

22.11.2019. 18:52

xaaxaxaxaxxa motiku sine u ruke kakve video cevke ekgzistencija nastta vi trosite mladost.