СИН Снежане Ђуришић Марко Гвозденовић, који је недавно изашао из затвора, каже да му не пада на памет да живи са мајком и њеним изабраником.

Марко тврди да су Снежана и он сада у одличним односима, иако се својевремено писало да га се фолк звезда одрекла због свега што је приредио њиховој породици.

Упркос томе што нису у свађи, Гвозденовић је прошлог четвртка из Централног затвора отишао право у хотел, а не у породични дом у Јајинцима, у којем Снежана живи са гинекологом Вањом Милошевићем.

- Мама је дошла по мене у затвор. Нас двоје смо сада супер. И док сам лежао у ЦЗ, долазила ми је у посету. Ипак, не пада ми на памет да живим са њом јер је тамо сада и Вања. Не видим више себе у тој кући, иако ми је мама понудила кров над главом. Сада сам у једном хотелу на Вождовцу, али гледам неки стан да изнајмим - каже Марко Гвозденовић и објашњава због чега је тачно провео 16 месеци у затвору:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - ОСУМЊИЧЕН ЗА ВИШЕ КРАЂА: Ухапшен син Снежане Ђуришић

УПОЗНАО ВАЊУ ПРЕ СНЕЖАНЕ

Марко Гвозденовић каже да изабраника своје мајке, гинеколога Вању Милошевића познаје дуже од 20 година:

- Ја Вању знам више од двадесет година. Заједно смо чак и излазили, али нисам очекивао да ће бити са мојом мајком, то ме је баш изненадило.

- Писало се да сам 'пао' због пљачке мамине куће, али то није тачно, па нисам полудео да пљачкам дом у ком сам живео?! Уосталом, тамо је сваки детаљ прекривен камером, а и нема ништа вредно. Мене су привели јер сам направио неку глупост на једној утакмици на Маракани, а био сам на условној слободи.

МАЈКА ПЛАКАЛА МАРКО каже да му је најсрећнији тренутак био када је изашао из апсане и угледао своју децу Милоша и Лану.
- Деца ме нису препознала када сам изашао из затвора. Мој син Милош све то разуме, а ћеркица је од среће само вриштала када сам је грлио и љубио. Снежана је плакала док је све то гледала - прича Гвозденовић.

Снежанин син је 2001. изазвао саобраћајну несрећу у којој је живот изгубила једна девојка. Због тога је добио четири и по године затвора. Друго основно тужилаштво у Београду покренуло је 2015. године поступак против њега због сумње да је претукао тадашњу супругу Ђ. Г. Марко је имао велике проблеме са алкохолом, па га је Снежана 2018. послала на лечење у специјалну болницу "Др. Славољуб Бакаловић" у Вршцу. Из болнице је побегао, а исте године је после једне туче на Маракани завшио у Централном затвору.

Марко каже да боравак иза решетака памти по језивим стварима.

- Лежао сам у Централном затвору 16 месеци и верујте ми да је тамо језиво. Много ми је било лоше, смршао сам 15 килограма, ма осушио сам се. Много сам се секирао због деце. Исхрана у затвору је сачувај Боже, ма све је било катастрофа. Сећам се, када сам због саобраћајне несреће у којој је погинула моја тадашња девојка лежао у Падињаку, имао сам далеко боље услове. У соби сам имао и телевизор и "Сонијев" "Плејстејшен". Ишао сам викендом кући, имао сам и друге повластице у складу са добрим владањем, али сада, пошто сам повратник, било је све много строже - прича он.

Гвозденовић је у Централном затвору сретао Љубишу Буху Чумета и Зорана Марјановића.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - НИШТА ОД ВЕНЧАЊА: Снежана Ђуришић се огласила поводом навода да се удала за дечка гинеколога

- Радио сам у затвору као разносач хране, па сам се кретао по свим деловима. Видео сам Љубишу Буху Чумета и Зорана Марјановића, али са њим нисам имао додира. Чуо сам да су Марјановића строго пазили јер је био у истрази, па му се мотрило на сваки корак - објашњава.


Аутор: Информер