Отказан концерт Енрикеа Иглесијаса у Загребу: Организатор преварио и покрао певача и његов тим

Novosti online

20. 11. 2019. у 22:22

Отказан концерт Енрикеа Иглесијаса у Загребу: Организатор преварио и покрао певача и његов тим

Print screen Youtube

Концерт Енрикеа Иглесијаса (44) у Загребу који је требало да буде одржан 1. децембра у Арени је отказан
Концерт Енрикеа Иглесијаса (44) у Загребу који је требало да буде одржан 1. децембра у Арени је отказан, а разлог су наводно проблеми у организацији.

Недавно је сајт за продају карата за Енрикеов концерт у Загребу обуставила продају, а како стани медији јављају, концерт је отказан заједно са оним који су најављени у Литванији и Белорусији. Наводно организатор није испоштовао своје уговорне обавезе.
- Због свега тога немогуће је направити шоу који фанови заслужују - стоји у објашњењу.

- Концерт Енрикеа Иглесијаса, који је требао бити одржан 1.12.2019. у Арени Загреб, отказан је због неиспуњења уговорних обвеза организатора према извођачу. Поред концерта у Загребу, отказани су још концерти Енрикеа Иглесијаса у Минску и Риги у организацији истог организатора. Организатор је из Бугарске, а Евентим је као посредник продавао улазнице у име и за рачун тог организатора. Иако још увек прикупљамо информације од организатора и извођача, верујемо да ћемо данас моћи обавити информацију о отказивању концерта на нашој wеб страници с упутствима за купце - објаснила је Антонија Никшић из хрватског Евентима за 24сата.хр.

Организатор АртБГ наводно је преварио обожаваоце за новац, промовишући концерте без плаћања Иглесијасу и његовом тиму. Из тима славног певача поручују да ће организовати нове датуме концерата на сличним локацијама.

Осим као организатор Енрикеовог концерта, АртБГ се представљао и као локални промотер и за друге уметнике уз најаве концерата Брајана Адамса, Малуме и Хосеа Карераса. Лажни организатор радио је с партнерима, те узео новац и отишао. Нису биле исплаћене ни хале нити уметници. Прича се да је екипа АртБГ узела милион евра од зараде приликом претпродаје улазница.

(24 сата.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације