Топалкова Хелена ужива у луксузу на Малдивима: Трачице уместо купаћег, гуза у првом плану, а нећете веровати колико је босански тенисер платио смештај (ФОТО)

Novosti online

19. 11. 2019. у 17:02

Топалкова Хелена ужива у луксузу на Малдивима: Трачице уместо купаћег, гуза у првом плану, а нећете веровати колико је босански тенисер платио смештај (ФОТО)

Injstagram helena_topalovic

Ћерка Милана Топаловића Топалка (43), свакодневно се хвали фотографијама и снимцима са егзотичне дестинације
Хелена Топаловић (22) већ неко време у вези је са тенисером Дамиром Џумхуром (27), који ју је одвео на Малдиве, где се и сада налазе.

Ћерка Милана Топаловића Топалка (43), свакодневно се хвали фотографијама и снимцима са егзотичне дестинације.

На фотографији, Дамир вуче Хелену за плетеницу, али је поглед свима ишао "под воду", тачније на безобразну величину бикинија Топаловићеве.

Иначе, њих двоје бораве у хотелу са пет звездица, Fairmont Maldives - Sirru Fen Fushi, који уз луксузни смештај нуди и разне пакете, па тако и оне романтичне, за који су се определили.

Како стоје ствари, цена једног ноћења за две особе креће се око 800 евра, у зависности од пакета, а не сумњамо да је познати тенисер за своју лепшу половину одабрао најбоље.

То значи да је за десет ноћења искеширано око 8.000 евра - минимум.

Подсетимо, Џумхур је пре Хелене био у вези са Дејаном Живковић, Ријалдом...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (10)

Leonidas

19.11.2019. 18:37

Izgleda da ono "Srbija je večna dok su joj deca verna" pada u vodu pored ovakve dece. Izgleda da je roditeljski tj porodični faktor totalno propao.

Milomir

20.11.2019. 06:33

Niti znam ko je taj 'Topalko', niti zarezujem 5% masovnu foto histeriju, bilo da je selfi bilo da slika neko drugi. Ali vi koji ste se nakomentarisali ovde ste redefinisali pojam iskompleksiranosti za sledece dve generacije bar.