Саша Поповић и Лепа Брена, заједно са Брениним супругом Слободаном Живојиновићем, продали су остатак од 49 процената „Гранд продукције“ компанији „Јунајтед медија“, која је 2014. већ купила пакет акција од 51 одсто.

Трагом вести контактирали смо прес службу Гранд продукције.

- О пословној политици, као и о плановима челника 'Гранд продукције' не дајемо изјаве за медије - рекла нам је Весна Милановић, ПР Гранда.

Како су медији раније јавили, Брена и Саша су наводно зарадили још 15 милиона евра, колико су инкасирали и пре пет година! Целокупна трансакција купопродаје биће завршена до краја ове године, што значи да ће од 2020. у Агенцији за привредне регистре имена оснивача и сувласника „Гранда“ бити избрисана.

Тек недавно су колеге из емисије „Папарацо лов“, позивајући се на своје изворе, објавили да се Поповић и певачица повлаче из „Гранд продукције“.

- Саша Поповић и Лепа Брена за који дан неће више имати ни проценат власништва над својим чедом „Гранд продукцијом“. Али Саша ће наставити да ради постојеће емисије, само као креативни аутор, продуцент или како ће га већ назвати, и то за плату. Целокупну власничку структуру коначно ће преузети „Јунајтед медија“, док ће са овим делом од преосталих 49 одсто оснивачи „Гранда“ на својим рачунима приходовати укупну суму од чак 30 милиона евра. Од тога им је половина плаћена пре пет година - речено је у емисији.

Сашин удео у власничкој структури био је 24 одсто, па ће му стога припасти 7.350.000 евра, док је певачица поседовала 25 процената и она ће бити богатија за 7.650.000.