НОВО, компилацијско издање Велибора Боре Миљковића, познатог као Тони Монтано, "Нећу да будем шљам", уз доста до сада необјављеног материјала, изашло је у издању куће "Take it or leave it records", 20 година након последњег званичног студијског албума "Срећан рођендан". У протекле две деценије, објављено је неколико његових компилација, од којих је последња "Истинита љубавна прича - Јубилеј: 25 година музичког рада 1986-2011" из 2012. године. Управо тада Тони је имао свој запажен, повратнички наступ на отварању десетог "Бир феста" на Ушћу.


Нова збирка хитова доноси, занимљиво, и неке песме у неколико верзија, па сад чувену "10 година", са другачијим текстовима, можемо да чујемо и у варијантама где је прошло 20, односно 30 година, а он њу, наравно, и даље воли. Ту су и три нове песме, затим класици са првог албума - "Сви се сада њишу", "Перач прозора", "Фригидна", експерименти с оркестром Феата Сејдића ("Само ти Марија Шарапова", "Јужњачка патња"), чувене обраде "Do you wanna dance", "Baby I love you"...


Прочитајте и: Bilja Krstić i Bistrik objavili peti spot sa poslednjeg albuma “Svod” (FOTO/VIDEO)Издање "Нећу да будем шљам" може да се преслуша на "Јутјуб" каналу издавача, и да се купи на релевантним дигиталним платформама и у ЦД формату. Остаје да се види да ли ће ову компилацију Тонија Монтана испратити и обновљена концертна активност.