Четврти наступ Бајаге и Инструктора: У Центру Сава и 9. децембра

В.Н.

19. 11. 2019. у 07:52

Четврти наступ Бајаге и Инструктора: У Центру Сава и 9. децембра
На сваком од ових концерата око 80 музичара ће донети потпуно нови доживљај хитова из свих фаза каријере бенда, као што су "Тамара", "Зажмури", "Са друге стране јастука", "Добро јутро"...

СЕРИЈА концерата Бајаге и "Инструктора" са хором и симфонијским оркестром у београдском Центру "Сава", под диригентском палицом Војкана Борисављевића, биће настављена и 9. децембра. После експресно распродатог првог концерта 5. децембра, а убрзо и другог (6. децембар), наш велики бенд, који на свечани начин обележава 35 година рада, распродао је и трећи концерт, заказан за 8. децембар, па је сада додат још један термин, сутрадан, за ново, четврто дружење.


Прочитајте и: Bilja Krstić i Bistrik objavili peti spot sa poslednjeg albuma “Svod” (FOTO/VIDEO)


На сваком од ових концерата око 80 музичара ће донети потпуно нови доживљај хитова из свих фаза каријере бенда, као што су "Тамара", "Зажмури", "Са друге стране јастука", "Добро јутро", "Тишина", "Било би лако"... Бајага истиче да ће сви концерти, када је реч о репертоару, бити исти, са гудачима и хором, уз могућност промене тек понеке нумере у делу где ће бенд свирати сам.

Улазнице и за четврти концерт коштају од 1.800 до 2.800 динара. Могу да се купе на благајни Центра "Сава", као и на свим продајним местима "Тикетса" и "Гигстикса". Покровитељ концерата је Град Београд.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације