О сцени жестоког секса у Сенкама бруји цела Србија: Наташа Нинковић у врелој пози са 12 година млађим Андријом Кузмановићем

Novosti online

18. 11. 2019. у 17:35

О сцени жестоког секса у Сенкама бруји цела Србија: Наташа Нинковић у врелој пози са 12 година млађим Андријом Кузмановићем

Фото: Принтскрин Нова С

Наташа Нинковић и Андрија Кузмановић у новој епизоди серије "Сенке над Балканом" снимили су интимну сцену, о којој већ бруји цела Србија
Наташа Нинковић (47) и Андрија Кузмановић (35) у новој епизоди серије "Сенке над Балканом" снимили су интимну сцену, о којој већ бруји цела Србија.

Наиме, Станко Плетикосић, кога у серији глуми Андрија, се тек развео од жене, коју тумачи Јована Стоиљковић. наташа Нинковић глуми Мадам, која ради код Калуђера, а са Станком је у тајној и страственој вези, што ће изненадити многе љубитеље ове серије.

Станко у једном тренутку подиже Мадам на сто, а глумци су се одлично снашли у врелој сцени пуној страсти.


- Шта ћу ја ако те изгубим? Молим те, само буди нежан - изговара Наташин лик у току ове сцене.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (7)

Хајдук Раде

18.11.2019. 18:03

Парови и фарма то нам је већ нешто као нормално али еротске сцене у филму, е то нам је за брујање по држави.

Viki

22.11.2019. 18:57

@Хајдук Раде - ne gledam nij rijalitije ali ni ovu seriju jer sam u prvoj videla da je seks obavezan a to je jadno ako se smatra da je to bitno za seriju i da je to umetnost. svako zna da se seksa i ne mora da nam pokazuju... zalim te glumce!

Činjenice

18.11.2019. 19:29

Kako bi drugačije privukli ljude da pogledaju to smeće od serije koje izvrće istoriju i izmišlja nepostojeće dogadjaje zloupotrebljavajući "umetničku slobodu u cilju komercijalizacije", u prevodu, dodvoravanja tržištu eks Yu, tj. Hrvatima, muslimanima, Milogorcima, Severnomakedoncima itd.

nadnacionalni ateista

18.11.2019. 19:50

To je gluma, umjetnost, pokušaj što vjerodostojnijeg prikazivanja događaja iz jednog dramatičnog istorijskog perioda ukčljučujući i scene vođenja ljubavi.Ne vidim ništa loše u tome za razliku od duhovnog siromaštva koje se u ogromnim količinama personifikuje npr. u "Zadruzi" i "Parovima".Samo oni ljudi koji nijednu ozbiljnu knjigu u životu nijesu pročitali biće skloni upoređivanjima ove vrste.

Zelimir

19.11.2019. 00:15

Bjelogrlic je pokrao film Babylon Berlin i napravio Senke Nad Balkanom. Pogledajte Babylon Berlin i videt cete nevrovatnu slicnost scenografije, teme, vremena odvijanja radnje filma, ukljucenost SSSR, profesije glavnih likova u filmu, ukljucenost visoke politike i biznisa, kao i mnogo drugih slicnosti. Bjelogrlic se pokazao kao svercer a ne umetnik i kao veliki kradljivac tudjih ideja jer na zalost svojih nema.

Никола

19.12.2019. 23:57

Ја мислим да сцене секса уништавају сваки филм и да су сасвим непотребне.