Како пишу хрватски медији, бивши стилиста Северине Којић, Петар Трбовић, недавно је са певачицом прекинуо сарадњу, а у наставку прочитајте шта се заправо десило.

Наиме, стилиста који је 12 дугих година радио са популарном певачицом, изнео је тврдње да су њени нови сарадници украли његове идеје за костиме које су израдили за Северинину турнеју.

– Честитам Петер Моврин. Чудесна реинтерпретација мојих идеја за Северинине костиме. Магија крађе се управо догодила – написао је Трбовић на друштвеној мрежи Инстаграм и додао:

– Са Северином сам на обострано задовољство радио као њен стилиста чак 12 година. У последње време доношење пословних одлука преузели су људи с којима нисам нашао заједнички језик. До прекида сарадње дошло је током планирања њене турнеје. Требало је да радим костимографију, али сам, што приватно, што пословно, из поменутих разлога одлучио да се повучем. Радујем се новим сарадњама и пројектима, а Северини желим и даље много пословног успеха и још више приватне среће – рекао је тада Трбовић за “24сата.хр”.