Певач Жељко Шашић је пре 12 година ставио тачку на брак са Соњом Вуксановић, која је потом била у браку са његовим колегом Ацом Лукасом, али је у последњем интервјуу признао да понекад жали због тог потеза.

- Прошло је много година, а ја понекад и даље патим због развода од Соње! Не кажем да је то сад нека велика туга, али некако осетим жал због тога што смо се растали. Човек увек жали због нечег лепог што се завршило. То је и нормално. Колико год да се људи удаље једни од других после брака, ипак им остаје заједничка прошлост. Ако ме питате да ли је и даље волим, одговор је не, али свакако да често помислим на жену са којом сам провео један део живота - изјавио је певач.

- До тога да се растанемо довеле су оне ствари које људи не раде кад су у браку, а сви знамо на шта мислим! - додао је Жељко, али није дубље желео да улази у ту тему, истичући да му је понекад после развода падало на памет да се помире.

- Можда ми је то падало на памет, али само накратко. Свако је на крају кренуо својим путем, а то је и нормално. Искрено, више не размишљам о томе - казао је он.

(Информер.рс)