Холивудски глумац Орландо Блум и популарна певачица Кејти Пери верили су се на Дан заљубљених, али још нису потврдили датум венчања.

42-годишњи глумац је отац осмогодишњег дечака којег је добио у браку са бившом супругом Мирандом Кер, а сада је спреман да поново постане отац и прошири породицу са Кејти Пери којој би то било прво дете.

"Стварно желим да уживам у породици и са пријатељима, да уживам у свом лепом сину и да имам више деце", открио је Орландо у интервјуу за магазин "Man About Town".

"Желим да будем сигуран да кад с пуним срцем уђем у све то, да јасно знам шта то значи, за разлику од неке романтичне идеје о томе шта значи бити у вези", изјавио је Орландо.

Орландо је на Дан заљубљених запросио Кејти дијамантским прстеном у облику цвета са црвеним рубином у средини, преноси Индекс.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ - СТОМАЧИЋ КРИЈЕ ТАЈНУ? Таблоиди спекулишу о трудноћи Кети Пери

Овај прстен одлично иде уз карактер и дух популарне певачице, а обоје су на Инстаграму објавили ову вест и тако прославили веридбу.

View this post on Instagram

Lifetimes

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on


Кејти је иначе била удата за комичара Расела Бренда од 2010. до 2012. године, док је брак Орланда и Миранде трајао од 2010. до 2013. године.