Јелена Карлеуша се опростила од преминуле девојчице: Мирно спавај Софија

Новости онлине

16. 11. 2019. у 12:22

Јелена Карлеуша се опростила од преминуле девојчице: Мирно спавај Софија

Antonio Ahel/ATA Images/Facebook

Јелена је пре месец дана рекла да ће сав хонорар од наступа за дочек Нове године проследити за Софијино лечење
Јелена Карлеуша (41) опростила се од преминуле девојчице Софије Накић (16), која је боловала од саркома везивног ткива.


Мала Софија преминула је претходне ноћи у грчкој болници, пошто њено намучено тело није издржало терапије, иако се она храбро борила против дечјег рака.


- Мирно спавај, Софија - написала је Јелена на Инстаграму, уз девојчицину црно белу фотографију.


Подсетимо, Јелена је пре месец дана за Телеграф рекла да ће сав хонорар од наступа за дочек Нове године проследити за Софијино лечење. Након тога уследиле су лепе вести - лекари су рекли да Софија може да дође у Атину на терапије, а донели су одлуку и да исто не наплате.


Софијин отац се недавно и јавно захвалио Јелени на подршци.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Била је нејака да издржи терапије, сачекала тату да дође да је пољуби још једном и више се није будила: У Грчкој преминула Софија Накић


- Бојан, њен отац, хитно је отпутовао за Атину. Сачекала је свог тату да дође да је пољуби још једном и отишла на неко боље место. Није се будила. Једноставно је била нејака да издржи терапије, а тумор је притискао мозак - испричала је за наш сајт Маја Костовић, пријатељица Софијине породице која је била и админ групе "Са Софијом до победе".


Подсетимо, овој девојчици сарком је дијагностикован јуна 2018. године и од тада Софија није могла нормално да једе и стално је била у јаким боловима.


(telegraf.rs)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације