МЕГАСТАР Здравко Чолић заказао је и четврти концерт у београдској "Штарк арени", 14. децембра, поставши тако први извођач који ће највећу дворану на Балкану пунити четири ноћи на актуелној турнеји.

Након што су улазнице за концерте 29. и 30. новембра "плануле" у рекордном року, разграбљене су и све карте за трећи наступ 13. децембра, па је због изузетног интересовања београдске публике заказан и четврти концерт.

Прочитајте још - Здравко Чолић: Другујем са "Новостима" 40 година

Чола већ деценијама руши рекорде у посећености својих концерата и поставља стандарде, било да су у питању ти исти наступи или песме и албуми. Карте за његове концерте, као по правилу, буду распродате и по неколико недеља раније, не само у Србији и региону, већ и у свету.

До сада је само Дино Мерлин 2011. успео да три пута заредом распрода концерте у "Арени". Чола га је сада престигао, а ако рачунамо и по два распродата концерта која је одржао 2005. (и уједно концертно отворио дворану) и 2014, слободно можемо да кажемо да је са осам наступа апсолутни рекордер "Арене". Улазнице за четврти концерт у продаји су од данас, по истим ценама - 1.700 динара (партер), 2.900 (трибине) и 3.500 динара (фан пит).